Takläggare Haninge

RING OSS - 08-465 026 35

Takläggare

Våra takläggare i Haninge har goda referenser och lång erfarenhet. Anlita oss, vi är era takläggare i Haninge.

Är ni takläggare i Haninge och söker nya uppdrag? Hyr den här sidan av oss för fler kontaktvägar med framtida kunder. Nedan är exempel på text över hur vi kan beskriva er företag.

Våra takläggare i Haninge utför alla typer av takjobb oavsett om det är en hel takomläggning eller enbart delar av befintligt tak som behöver renoveras. 

Kontakta oss – våra takläggare i Haninge tar hand om ert tak.

Anlita våra takläggare

Taket är den delen på huset som är mest utsatt och helt avgörande för fastighetens välmående. Ett bra tak ska vara funktionellt, hålla tätt och stärka hemmets exteriör på ett smakfullt, effektivt och önskvärt sätt. Vi har erfarna, utbildade och certifierade takläggare i Haninge som tar sig an en variation av takläggningar. Våra takläggare i Haninge utför omläggning av taktegel, ytpapp, duk, shingel och skiffer. 

Vi har resurser att rå om hela projektet från början till slut. Självklart delar våra takläggare i Haninge med sig av sin kunskap genom tips och goda råd om det optimala taket för just din fastighet. Av våra takläggare i Haninge får ni även hjälp med att riva bort det gamla taket, söka efter eventuella fuktskador och slutligen lägga ert nya tak – inom utsatt tid och budget.

Vi samarbetar med leverantörer av högsta kvalitet Plannja, Djursholms Trä och Icopal-Gaf. 

Trygga och långa garantier

Det är viktigt att du ska känna dig trygg med det arbete som våra takläggare i Haninge lägger ner på ert tak och att det är utfört på rätt sätt. Därför har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden och garantier. Av våra takläggare i Haninge får ni följande garantier:

  • 10 års garanti för alla våra tak förutom plåttak.
  • 20 års garanti på material.
  • 50 års garanti för våra plåttak. 

3 tips till dig som ska byta tak

1. Anlita professionell hjälp – Takläggning är ett tidskrävande och svårt arbete. Anlita våra kunniga takläggare i Haninge för en effektiv och väl utförd takomläggning.

2. Byt ut taket i tid – Ett tak behöver inte alltid bytas ut helt och hållet men däremot inventeras regelbundet för att upptäcka brister i tid. För att undvika mögel, röta och isoleringsproblem hjälper våra takläggare i Haninge er med att bedöma skicket på ert tak – och åtgärda det i tid.

3. Materialval – Ett nytt tak är en investering. Det är vanligt att fortsätta med samma takmaterial som tidigare. I vissa fall är det en god idé att byta till något av marknadens andra alternativ. Våra takläggare i Haninge ger er tips och råd vad som passar just ert hus vid val av material, färg, ytbehandling och kvalitet.

Addictive Media Group AB


Kontakta oss om ni är intresserade av att hyra den här sidan!

08-465 026 35

[email protected]

559202-3963


Takläggare

Plåtslagare


Vill du hyra den här sidan? Kontakta oss

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Media Group AB

Org nr: 559202-3963
Kontakta oss om ni är intresserade av att hyra den här sidan!
Tel: 08-465 026 35

Hitta hit